Торгово-промислові палати Іспанії та України об'єднуються для проведення навчання в рамках ініціативи "EU4Business"

Україна
Торгово-промислові палати Іспанії та України об'єднуються для проведення навчання в рамках ініціативи "EU4Business"

Програма обміну досвідом для ОПБ, організована в рамках проекту "East Invest 2", продовжує надавати можливість представникам країн Східного партнерства отримати якісне навчання у своїх партнерах з ЄС.

Ірина Галімська, виконувач обов'язків віце-президента Волинської торгово-промислової палати в північно-західній Україні, нещодавно скористалася цією можливістю. Вона пройшла навчання у Торгово-промисловій палаті м.Севілья в Іспанії з 4 по 7 липня.

Це навчання, пов'язане з розвитком членства та послуг, є частиною ініціативи Волинської організації впровадити нові послуги, зміцнити основу для розширення членства та розробити маркетингову стратегію просування послуг. 

Посилення підтримки МСП в Україні

Метою палати є зміцнення підтримки МСП у Волинській області та підвищення авторитету палати серед чинних та потенційних членів.

Палата м. Севілья допомогла пані Галімській та Волинській палаті з новими ідеями щодо розвитку послуг в галузі зеленої економіки та енергетики, а також підтримки жінок-підприємців.

В рамках програми обміну досвідом для ОПБ пані Галімська відвідала іспанські організації, такі як CSIGE (Швидкий сервісний центр управління енергоресурсами) та VUE (Єдиний центр для започаткування підприємств).

Стажування в рамках програми обміну досвідом для ОПБ спрямоване на:

  • надання належних повноважень асоціаціям МСП та відповідним ОПБ в країнах Східного партнерства та підвищення їхньої спроможності створювати сприятливе бізнес-середовище;
  • сприяння розвитку та зміцненню їхньої спроможності надавати якісні спеціалізовані послуги членам МСП;
  • розвиток довгострокових партнерських і торговельних відносин між МСП та бізнес-асоціаціями з ЄС та країн Східного партнерства.
Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся