You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору

Органи місцевого самоврядування в шістьох країнах Східного партнерства запрошуються до подання заявок на отримання коштів, необхідних для економічного зростання їхніх міст та створення робочих місць в регіонах.

Конкурс заявок "Новаторські проекти мерів для економічного зростання" націлений на ті міста, що вже мають плани локального економічного розвитку, які узгоджуються з ініціативою та викладені в Концепції "Мери за економічне зростання".

Міста, що будуть обрані, стануть першопрохідцями програми "Мери за економічне зростання" шляхом реалізації пілотних проектів, здатних показати, як конкретні заплановані заходи, можуть бути реалізовані на місцях. Ці заходи мають бути спрямовані, зокрема, на стимулювання розвитку бізнесу, поліпшення бізнес-середовища та/або розширення доступу міст до фінансових ресурсів.

Загалом 9,5 млн євро виділено на фінансування грантових проектів в Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдові та Україні.

Вітаються заявки від консорціумів, включаючи недержавні суб'єкти, такі як МСП і бізнес-асоціації, а також від органів місцевого самоврядування, які співпрацюють з їхніми колегами з ЄС/ЄЕЗ або інших країн, які готуються до вступу в ЄС. Також особливо вітаються дії, які безпосередньо орієнтовані на підвищення зайнятості жінок та молоді та розвиток підприємництва.

Подача заявок

Заявки на участь у потенційних проектах мають бути представлені до кінця травня 2017, а повні пропозиції - до кінця серпня 2017 року.

Дізнайтеся більше про конкурс.

Подача заявок на отримання фінансових ресурсів

Останні новини
ua
18.03.2024
«Еразмус для молодих підприємців» (EYE) – це програма обміну ЄС, що допомагає розпочати власний бізнес! Ця ініціатива надає можливість підприємцям-початківцям пройти стажування, яке триватиме від одного до шести місяців, в успішних європейських компаніях.
ua
18.03.2024
Європейський Союз активно підтримує розвиток компаній, особливо якщо вони належать жінкам чи знаходяться в українських областях.
ua
28.02.2024
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся