You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору

Програма розвитку ООН (ПРООН) за фінансової підтримки Європейського Союзу представила п’ять онлайн-курсів для представників мікро-, малих і середніх підприємств (ММСП), які змушені були переміститися внаслідок війни.

Навчання буде доступним на онлайн-платформі «Почати.Бізнес». Завдяки ресурсу підприємці дізнаються, що необхідно для створення й розширення власної справи, як мінімізувати можливі ризики, розвинути електронну комерцію, а також відкриють для себе багато практичних аспектів.

Платформа пропонує навчання за такими темами:

  • бізнес у сфері архітектури;
  • бізнес у сфері будівництва; 
  • бізнес у сфері електронної комерції;
  • бізнес в індустрії моди;
  • співпраця ММСП із Торгово-промисловими палатами.

Платформа орієнтована як на початківців, що цікавляться підприємницькою діяльністю, але не знають, із чого почати, так і на власників бізнесу, які шукають практичних порад стосовно його розвитку. 

Згідно з даними ПРООН, більш ніж третина підприємств України призупинили свою діяльність через повномасштабне вторгнення Росії.

Останні новини
ua
18.03.2024
«Еразмус для молодих підприємців» (EYE) – це програма обміну ЄС, що допомагає розпочати власний бізнес! Ця ініціатива надає можливість підприємцям-початківцям пройти стажування, яке триватиме від одного до шести місяців, в успішних європейських компаніях.
ua
18.03.2024
Європейський Союз активно підтримує розвиток компаній, особливо якщо вони належать жінкам чи знаходяться в українських областях.
ua
28.02.2024
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся