Вдосконалення нормативно-правової бази щодо МСП в Україні

Україна
Вдосконалення нормативно-правової бази щодо МСП в Україні

Проект FORBIZ зосереджений на вдосконаленні нормативно-правової бази для МСП в Україні та зміцненні діалогу між державним та приватним секторами

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Представництво ЕС в Україні започаткували FORBIZ - провідний проект підтримки підприємництва в рамках ініціативи "EU4Business" за фінансування ЄС.

Проект FORBIZ зосереджений на трьох сферах: поліпшення регуляторної політики, посилення спроможності українського уряду запроваджувати ефективну політику економічного розвитку з акцентом на малих і середніх підприємствах, а також створення діалогу між МСП та урядом.

Серед очікуваних результатів діяльності проекту є зниження адміністративного тиску на МСП і створення єдиного інформаційного веб-порталу щодо нормативно-правової бази для МСП. В рамках FORBIZ також заплановано заходи щодо посилення конкурентоспроможності українських підприємств.

Проект також має на меті вивчення питання про створення спеціалізованого агентства для розвитку МСП в Україні та впровадження передових практик в сфері МСП у місцевих органах влади.

Офіс ефективного регулювання (BRDO), що є незалежною неурядовою організацією, бере участь у проекті FORBIZ шляхом залучення команди юридичних експертів та аналітиків для створення найкращої нормативно-правової бази у пріоритетних галузях: сільському господарстві, будівництві, енергетиці, транспорті, інфраструктурі, контролі та нагляді, міжнародній торгівлі та інформаційних технологіях. Офіс ефективного регулювання фінансується Європейським Союзом в рамках даного проекту.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся