You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору
16.05.2017
Навчальні візити до ЄС представників організацій підтримки бізнесу (ОПБ) з країн Східного партнерства (Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України) продовжуватимуться, враховуючи успішний досвід візитів протягом минулого року.
26.04.2017
Органи місцевого самоврядування в шістьох країнах Східного партнерства запрошуються до подання заявок на отримання коштів, необхідних для економічного зростання їхніх міст та створення робочих місць в регіонах.
20.03.2017
Програма "East Invest 2" запрошує експертів ЄС прийняти участь у тренінгу академії для керівників організацій підтримки бізнесу (ОПБ) з країн Східного партнерства.
06.03.2017
Українська компанія-розробник програмного забезпечення виграла грант в рамках програми наукових досліджень та інновацій за підтримки Європейської комісії "Горизонт 2020" в розмірі 1,22 млн євро, призначений для розробки продукту, що допоможе напівпровідниковим заводам зберегти мільйони євро, зменшуючи вірогідність виробництва несправних мікросхем.
06.03.2017
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та "EU4Business" надають кредит та інвестиційну підтримку українському фармацевтичному виробнику "Екофарм" для будівництва нових експортоорієнтованих виробничих потужностей в місті Славута Хмельницької області в Західній Україні.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся