Програма успішного обміну досвідом для ОПБ продовжена

Вірменія Азербайджан Грузія Молдова Україна
Програма успішного обміну досвідом для ОПБ продовжена

Навчальні візити до ЄС представників організацій підтримки бізнесу (ОПБ) з країн Східного партнерства (Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України) продовжуватимуться, враховуючи успішний досвід візитів протягом минулого року.

З серпня 2016 року представники ОПБ з країн Східного партнерства проходять навчання у своїх партнерах з ЄС. Водночас, експерти ЄС також приїжджають до країн Східного партнерства для проведення курсів.

Тепер терміни подачі заявок на участь у візитах та їхнє здійснення продовжені. Представники ОПБ з країн Східного партнерства можуть подавати заявки на участь в програмах обміну досвідом до 15 червня 2017 року, в той час як самі візити можуть бути здійснені до 15 липня 2017 року.

Індивідуальні навчальні програми

Програма обміну досвідом для ОПБ здійснюється в рамках проекту "East Invest 2". Під час візитів проводяться індивідуальні навчальні програми, призначені для представників торгово-промислових палат, об'єднань роботодавців, асоціацій МСП, підприємницьких і професійних асоціацій та будь-яких інших організацій, що діють у сфері залучення інвестицій, сприяння торгівлі та розвитку мережі МСП.

Головні теми охоплюють низку питань від членства та послуг, фінансування та методів обліку до регіонального розвитку, розробки стратегії та розвитку мереж.

Програма складається з двох частин:

  1. Представники ОПБ з шести країн Східного партнерства проходять навчання в ОПБ у країнах ЄС; та
  2. Експерти ЄС відвідують ОПБ в країнах Східного партнерства для проведення навчання.

З моменту початку дії програми обміну досвідом в серпні 2016 року сім представників країн Східного партнерства відвідали своїх партнерів в ЄС, а експерти ЄС, у свою чергу, здійснили три навчальних візити до країн Східного партнерства.

Як подати заявку

Більш докладна інформація та анкети знаходяться тут:

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся