You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору

Пропонуємо підприємцям переглянути відеозаписи тренінгів з підвищення конкурентоспроможності, брендингу, SMM, маркетингу й оподаткування.

Тренінги відбулися в межах програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансує Європейський Союз та уряд Німеччини через німецьку урядову компанію GIZ Ukraine. Мета програми – створити кращі умови для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримати інновації та стимулювати експорт.

8 відеозаписів з тренінгів про розвиток МСБ в Україні доступні для вільного перегляду на порталі gomapa.info/edu/

Теми:

  • Конкурентоспроможність малого та середнього бізнесу в Україні;
  • Брендинг для Бізнесу (3 тренінги);
  • SMM для Бізнесу (2 тренінги);
  • Маркетинг, що працює на бізнес;
  • Бізнес і податки: платимо грамотно.

Тренінги організовані локальним виконавцем Програми Центр Ініціатива - Centr Initiative для підприємців територіальних громад міст Чортків, Збараж, Бучач та Бережанськ.

Приємного перегляду!

Останні новини
ua
18.03.2024
«Еразмус для молодих підприємців» (EYE) – це програма обміну ЄС, що допомагає розпочати власний бізнес! Ця ініціатива надає можливість підприємцям-початківцям пройти стажування, яке триватиме від одного до шести місяців, в успішних європейських компаніях.
ua
18.03.2024
Європейський Союз активно підтримує розвиток компаній, особливо якщо вони належать жінкам чи знаходяться в українських областях.
ua
28.02.2024
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся