You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору

Малі та середні підприємства на заході України зможуть скористатися новими кредитними коштами, що будуть надані «Банку Львів» у розмірі до 7,5 млн євро в рамках проекту «Кредитна лінія ЄБРР - EU4Business». Кредитування буде здійснюватися в українській гривні, що захистить позичальників «Банку Львів» від валютних ризиків, а також буде пропонуватися з тривалішими строками погашення».

Кошти надаються в рамках Угоди про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі (ПВЗВТ) між Європейським Союзом (ЄС) та Україною. Гранти ЄС будуть пропонуватися відповідним підприємствам як інвестиційні стимули для зменшення розміру капітальних витрат на модернізацію технологій та виробничих процесів, щоб відповідати стандартам і регламентам ЄС.

«Банк Львів» та його клієнти також отримають технічну допомогу від  консультантів проекту «Кредитна лінія EU4Business-EBRD», які допомагатимуть у підготовці та реалізації проектів.

Голова Правління «Банку Львів» Ашот Абраамян зазначив: «Угода, яку ми сьогодні підписали з ЄБРР, є переконливим прикладом того, що означає справжнє партнерство у скрутний час. Як банк, ми зобов’язуємося продовжувати надавати фінансування МСП, особливо виробникам сільськогосподарської продукції. Ми вдячні ЄБРР та EU4Business за їх відданість та готовність підтримати нашу установу та наших клієнтів, щоб ми могли разом рухатися вперед».

«Банк Львів» є регіональним банком, що надає банківські послуги МСП та приватним клієнтам у Західній Україні. «Банк Львів» активно працює у Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській, Тернопільській та Закарпатській областях, а також у столичному місті Києві.

ЄБРР є провідним інституційним інвестором в Україні, який вже узяв на себе зобов'язання щодо надання понад 14,54 мільярда євро у рамках понад 460 проектів у країні.

Останні новини
ua
18.03.2024
«Еразмус для молодих підприємців» (EYE) – це програма обміну ЄС, що допомагає розпочати власний бізнес! Ця ініціатива надає можливість підприємцям-початківцям пройти стажування, яке триватиме від одного до шести місяців, в успішних європейських компаніях.
ua
18.03.2024
Європейський Союз активно підтримує розвиток компаній, особливо якщо вони належать жінкам чи знаходяться в українських областях.
ua
28.02.2024
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся