160 В2В зустрічей та 380 нових бізнес-зв'язків: результати торговельної місії в Нідерланди за підтримки ЄС

Україна
160 В2В зустрічей та 380 нових бізнес-зв'язків: результати торговельної місії в Нідерланди за підтримки ЄС

Вісім провідних українських фінтех-компаній взяли участь у Торговельній місії в м. Амстердам (Нідерланди) з 4 по 7 червня 2024 року. Місію організувала Асоціація ІТ Ukraine спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес за підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародного співробітництва EU4Business. Ця подія зміцнила співпрацю між Україною та ЄС в інноваційному секторі.

За результатами відкритого конкурсу обрали 8 українських компаній-учасниць:

  • Solidgate ( технологічні рішення для продавців та послуги з обробки платежів)
  • 42flows.tech ( розробники програмного забезпечення з понад 24-річним досвідом)
  • IGAMA (продуктова ІТ-компанія з понад 16-річним досвідом)
  • 8allocate (компанія з розробки програмного забезпечення, з науково-дослідними центрами в Польщі, Україні, Румунії, Болгарії та Латинській Америці)
  • Teamvoy (компанія з технологічного аутсорсингу)
  • RozetkaPay (платіжний сервіс)
  • CIGen (компанія, що допомагає фінтех-компаніям модернізувати застарілі системи)
  • Perfsol (розробники програмного забезпечення)

У межах підготовки до Торговельної місії учасники програми прослухали освітній вебінар та отримали поради щодо залучення клієнтів та специфіки комунікації в Нідерландах.

Компанії також взяли участь в одному з найбільших заходів з фінансових технологій у світі Money 20/20 Europe, що об'єднує понад 8,5 тисяч учасників C-рівня та передових компаній з інноваційними рішеннями для фінансових, страхувальних та банківських установ по всьому світу.  

«Участь у торговельній місії та заході Money20/20 в Амстердамі перевищила наші очікування. Нам вдалося налагодити нові партнерства під час конференції», – розповідає Наталія Замай, Growth Leader в 8allocate.

Для українських компаній участь у заході відкрила нові можливості для виходу на міжнародний ринок, залучення інвестицій та інтеграції до глобальної фінансової спільноти. Під час заходу вони провели понад 160 В2В-зустрічей, де мали змогу презентувати свої продукти та послуги, а також встановили 380+ нових бізнес-зв'язків з потенційними клієнтами та партнерами з Великої Британії, США, Франції, Німеччини та Нідерландів. Протягом року очікується підписання близько 13 контрактів на загальну суму понад 900 тис. євро.  

Українська делегація провела переговори з представниками Business Finland, технологічної асоціації Amsterdam Tech та бельгійського інвестиційного фонду Seven Capital. Учасники відвідали Науковий парк в м. Амстердам, де ознайомилися з екосистемою парку, startup village та можливостями для співпраці. 

«Нідерланди – один з найбільших фінтех ринків у Європі. К раїна приваблює міжнародні фінтех-компанії, що прагнуть розширити свою присутність у Європі. Участь у торговельній місії до Нідерландів стала важливим кроком для розширення нашої діяльності. Ми провели зустрічі з потенційними інвесторами та партнерами. Це значно допоможе нам вийти на ринок Європи», – зазначив Ігор Захарович, менеджер з розвитку бізнесу IGAMA Україна.  Він вважає, що такі місії життєво необхідні, адже підтримують економічний розвиток, відкривають нові можливості та зміцнюють позиції України на глобальному рівні.

Довідкова інформація:

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся