You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору
11.05.2021
Лабне, халумі, качотта з м’ятою, качіокавало, махан – лише дещиця екзотичних назв продукції, що її виробляють на фермі «Козацьке подвір’я». Коли знайомишся із Сергієм Свириденком, її власником, бачиш його оселедець та вишиту сорочку, дивуєшся ще більше.
27.04.2021
Історія Лідії Хилої, підприємиці з Мелітополя, розпочалась до болю банально – її скоротили після 19 років роботи в місцевому бюро технічної інвентаризації. Втім, звільнення вона розцінила як знак, що пора відкривати власну справу, про яку давно мріяла.
20.04.2021
Ще чотири роки тому площа замінованих територій в Україні складала близько 700 тисяч гектарів. За даними ООН, зона бойових дій на Донбасі є одним із найзабрудненіших вибуховими боєприпасами регіонів у світі.
15.04.2021
Енергоефективні виклики криються на різних рівнях — від споживання енергії в офісі чи торговому центрі до технологічного оснащення компаній, що видобувають і транспортують природний газ.
14.04.2021
«Пролісок». Назва означає першу весняну квітку, яка з’являється після довгої зими. Засновниця фермерського господарства «Пролісок» Неоніла Стаднік з посмішкою пригадує, як з’явилася назва її компанії: «Мій десятирічний син запропонував цю назву – для нас вона символізує силу та витривалість у важкі часи».

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся