Прямуємо разом: Представництво ЄС в Україні розпочинає комунікаційну кампанію з підвищення обізнаності про співпрацю

Україна
Прямуємо разом: Представництво ЄС в Україні розпочинає комунікаційну кампанію з підвищення обізнаності про співпрацю

Представництво Європейського Союзу в Україні розпочинає всеукраїнську комунікаційну кампанію "Прямуємо разом", направлену на підвищення обізнаності української громадськості про переваги та можливості співпраці України та ЄС.a

Головною темою кампанії є наступні пріоритети ЄС в Україні:

  • Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі (ПВЗВТ)
  • Реагування на конфлікти
  • Децентралізація
  • Культура
  • Інновації

Кампанія висвітлює ключові програми та ініціативи ЄС, зокрема "EU4Business""Горизонт 2020" та "Креативна Європа", щоб продемонструвати, як ЄС підтримує малий та середній бізнес, інновації та культуру в Україні.

"Ми розпочали загальнонаціональну комунікаційну кампанію для того, щоб сьогодні показати українцям переваги співпраці України та ЄС. Ми хочемо, щоб громадяни цієї країни знали про підтримку, яку ЄС надає Україні, та використовували безліч можливостей, які пропонуються молоді, бізнесу, а також культурним та освітнім установам в країні. У партнерстві з українським урядом така співпраця призведе до позитивних змін та поліпшення життя українських громадян", – зазначив посол Хьюг Мінгареллі, голова Представництва ЄС в Україні.

Україна є пріоритетним партнером, тому ЄС виділив країні понад 12 млрд євро протягом останніх трьох років. Проте, за даними опитування, проведеного в грудні 2017 року, 77% українців не знають про програми ЄС в Україні. Ще нижчою є інформованість про програми ЄС та можливості і переваги, які вони пропонують українцям у сфері торгівлі, культурних та освітніх обмінів, про підтримку ключових реформ, таких як децентралізація, та допомогу внутрішньо переміщеним особам.

Кампанія "Прямуємо разом" стартує 12 березня на національному телебаченні, після чого адресна та детальна інформація про проекти та програми ЄС буде поширена в друкованих та інтернет-ЗМІ, а також через зовнішню рекламу.

"Гасло кампанії "Прямуємо разом" відображає позитивне партнерство України і ЄС та їхню спільну мету", – пояснив Майкл Чемберлен, керівник та креативний директор проекту ЄС "Комунікація Європи в Україні".

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся