You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору

«Горизонт Європа» — це наймасштабніша програма ЄС з досліджень та інновацій, бюджет якої складає 95,5 млрд євро (на 2021–2027). Якщо Ви – представник/представниця малого або середнього підприємства і маєте радикально інноваційну ідею, ця програма – для вас. Обирайте конкурси, шукайте партнерів та подавайте заявки на гранти!

Останні новини
ua
18.03.2024
«Еразмус для молодих підприємців» (EYE) – це програма обміну ЄС, що допомагає розпочати власний бізнес! Ця ініціатива надає можливість підприємцям-початківцям пройти стажування, яке триватиме від одного до шести місяців, в успішних європейських компаніях.
ua
18.03.2024
Європейський Союз активно підтримує розвиток компаній, особливо якщо вони належать жінкам чи знаходяться в українських областях.
ua
28.02.2024
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся