Офіс ефективного регулювання та "Ощадбанк" підписали меморандум про співпрацю з метою реалізації бізнес-проектів МСП

Україна
Офіс ефективного регулювання та "Ощадбанк" підписали меморандум про співпрацю з метою реалізації бізнес-проектів МСП

Офіс ефективного регулювання в Україні та "Ощадбанк" об'єдналися для підтримки реалізації бізнес-проектів в сфері МСП.

20 жовтня під час проведення заходу "Get Business Festival" Олексій Гончарук, керівник Офісу ефективного регулювання, який підтримується ініціативою "EU4Business" і проектом FORBIZ, та голова правління "Ощадбанку" підписали меморандум про співпрацю з метою реалізації бізнес-проектів у сфері МСП.

"Сьогодні ми об'єднали зусилля з "Ощадбанком" для формування високоякісного "білого" бізнесу нового рівню, який стане локомотивом нашої економіки", - зазначив керівник Офісу ефективного регулювання Олексій Гончарук. "Ми пропонуємо прості відповіді на складні питання. Плануєте відкрити ресторан, міні-пекарню, фотостудію або салон краси? Перейдіть за посиланням http://regulation.gov.ua/, виберіть ваш бізнес та дізнайтеся, скільки процедур вам потрібно пройти, які довідки та дозволи необхідно отримати. Підрахуйте все та "Будуй своє" (https://buduysvoe.com/, програма підтримки підприємництва від "Ощадбанку"). І ми будемо поруч та робитимемо все для того, щоб держава та її послуги стали якомога зручнішими".

"Світ змінюється. Передові економіки швидко розвиваються за рахунок МСП. Країні потрібні підприємці", - сказав Андрій Пишний, голова правління "Ощадбанку". "Щонайменше 2 мільйони щирих, ініціативних та сміливих - саме ця кількість, за підрахунком команди "Ощадбанку", може кардинально змінити погоду в економіці країни. "Ощадбанк" в рамках програми "Будуй своє" об'єднує зусилля з Офісом ефективного регулювання з метою розвитку таких підприємців. Приєднуйтеся до нас!" - закликав він.

Меморандум, підписаний Офісом ефективного регулювання та "Ощадбанком ", передбачає не лише співпрацю та реалізацію бізнес-проектів в сфері малого та середнього підприємництва, але й покращення бізнес-клімату, визначення та подолання існуючих бар'єрів на шляху розвитку, а також поширення передових практик для підтримки МСП тощо.

У самому серці Києва 86 доповідачів - найкращі підприємці в країні - поділилися своїм досвідом з понад 3 000 активними та перспективними підприємцями на заході "Get Business Festival".

Створений в рамках ініціативи "EU4Business" за фінансової допомоги ЄС, проект FORBIZ підтримує порядок денний реформ в України та економічне відновлення країни, пропонуючи системний перехід до більш сприятливого бізнес-середовища з особливою увагою до МСП. Проект має на меті спрямування політики у бік загального визнання МСП та важливої ролі, яку вони відіграють в економічному відродженні, водночас намагаючись послабити регуляторний тиск та зменшити ризики для підприємств. 

Сайт Офісу ефективного регулювання http://brdo.com.ua

 

Прес-реліз Офісу ефективного регулювання

 
Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся