ЄБРР та ЄС виділять кредит на підтримку малого бізнесу України

Україна
ЄБРР та ЄС виділять кредит на підтримку малого бізнесу України

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає кредит у розмірі 25 млн євро «Креді Агріколь Банку» в Україні. Кошти допоможуть підвищити конкурентоспроможність мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП). Кредит супроводжується грантовим фінансуванням Європейського Союзу в рамках ініціативи EU4Business.

Нове фінансування дозволить банку розширити асортимент своїх лізингових рішень у гривнях для ММСП. Завдяки цьому підприємства зможуть модернізувати техніку, обладнання й технології відповідно до стандартів ЄС. Кредитор планує спрямувати щонайменше 70% коштів на фінансування екологічних технологій згідно з підходом ЄБРР «Перехід до зеленої економіки».

Фінансування надається в рамках Кредитної лінії EU4Business-ЄБРР. Це спільна ініціатива ЄБРР та ЄС, що допомагає компаніям приводити свої продукти та послуги у відповідність зі стандартами ЄС, покращувати умови праці та безпеки на виробництві, а також впроваджувати «зелені» технології.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся