Приймаються заявки: ЄБРР організовує торговельну місію до Франції для представників легкої промисловості

Україна
Приймаються заявки: ЄБРР організовує торговельну місію до Франції для представників легкої промисловості

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) організовує в лютому торговельну місію до Франції для восьми українських компаній легкої промисловості. Захід фінансується Європейським Союзом у рамках ініціативи "EU4Business". Зацікавлені компанії мають подати заявку до 21 листопада.

Торговельна місія відбудеться з 12 по 13 лютого 2019 року. Вона спрямована на вивчення французького ринку та специфіки ведення бізнесу на ньому, тенденцій в легкій промисловості та роздрібній торгівлі, а також проведення зустрічей B2B з потенційними клієнтами.

Програма місії включатиме:

  • Налагодження B2B контактів: програма зустрічей буде розроблятися індивідуально у співпраці з професійним французьким бізнес-консультантом.
  • Дослідження можливостей на ринку Франції для українських підприємств легкої промисловості.
  • Серія візитів до магазинів модного одягу в Парижі для обміну досвідом. Учасники зможуть вивчити найкращі французькі практики, дізнатись про останні тенденції у сфері мерчандайзингу, дизайну та інноваційних послуг, а також познайомитися з новими роздрібними концепціями та магазинами модного одягу. У деяких магазинах представники українських компаній матимуть можливість поспілкуватися з керівниками підприємств та представити їм матеріали та зразки продукції.
  • Робочий візит на ярмарку Première Vision Show.

Зацікавлені компанії мають подати заявку до 21 листопада. Максимальна кількість учасників – 8 (кожен з яких буде обраний за результатами індивідуальних інтерв'ю). Інші заявники зможуть приєднатися до місії лише як відвідувачі.

Перейдіть за посиланням, щоб отримати докладніші відомості та повні вимоги.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до Ірини Онікієнко за адресою електронної пошти: ionikienko@epo.org.ua

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся