Пошук експертів ЄС для навчання керівників організацій підтримки бізнесу з країн Східного партнерства

Вірменія Азербайджан Грузія Молдова Україна
Пошук експертів ЄС для навчання керівників організацій підтримки бізнесу з країн Східного партнерства

Програма "East Invest 2" запрошує експертів ЄС прийняти участь у тренінгу академії для керівників організацій підтримки бізнесу (ОПБ) з країн Східного партнерства.

 Академія стратегічного планування для ОПБ відбуватиметься з 8 по 11 травня у Вестергамі, Німеччина. Академія організована в рамках програми "East Invest 2" за фінансової підтримки ЄС з метою сприяння розвитку організацій підтримки бізнесу (ОПБ) та МСП в 6 країнах Східного партнерства.

В рамках Академії експерти ЄС представлять 5 курсів:

  1. Навчання стратегічному мисленню
  2. Управління ризиками: зовнішні та внутрішні ризики для ОПБ
  3. Управління змінами: вирішення проблем зовнішньої конкуренції
  4. Міжнародне стратегічне партнерство
  5. Стратегія розвитку зв'язків та спілкування з громадськістю

30 керівників ОПБ з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України прийматимуть участь в заході, створеному організацією EUROCHAMBRES, що є партнером "EU4Business" у співпраці з UEAPME.

Головним елементом програми "EU4Business" є підтримка ОПБ, які є її учасниками, з метою налагодження діалогу між урядом та МСП в цих країнах.

Курс акцентує увагу на необхідності формування чіткої стратегії з метою успішного функціонування ОПБ для подальшої підтримки місцевих МСП та створення кращого бізнес-середовища в країнах Східного партнерства.

На тренінгу будуть обговорюватися такі питання, як необхідність стратегічного плану для ОПБ, його розробка, переваги, а також підтримка працівниками ОПБ та його ефективне втілення.

Надішліть заповнену та підписану анкету-заявку на електрону пошту Ірині Тихоновій (tikhonova@eurochambres.eu) з копією Марусу Бенкіцу: (benkic@eurochambres.eu) до 10 квітня 2017 року (включно).

Більш детальна інформація та форма заявки знаходяться тут

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся