Ініціатива "EU4Business" збирає разом успішних жінок-підприємців у Чернігові

Україна
Ініціатива "EU4Business" збирає разом успішних жінок-підприємців у Чернігові

7 вересня відбулася друга міжнародна бізнес-конференція жінок-підприємців, організована Чернігівською торгово-промислової палатою в Україні. Конференція відбулася за фінансової підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу "EU4Business".

На конференції успішні представники чернігівської бізнес-спільноти обмінювалися досвідом, ідеями та досягненнями в бізнесі, а також отримували нові знання та практичні навички на основі європейського досвіду.

Віце-президент Чернігівської торгово-промислової палати Лариса Циган ознайомила з досягненнями та діяльністю місцевого комітету жінок-підприємців.

Виконавчий директор Канадсько-Української торгово-промислової палати Емма Турос розповіла жінкам про можливості, які відкриваються для підприємств завдяки угоді про зону вільної торгівлі з Канадою.

Учасники конференції також почули виступи Гражини Гаруолєне, голови Асоціації жінок-підприємців Литви, та Оса Яркоси, директора програми з розвитку приватного сектора в Швеції.

Спеціальним гостем заходу стала добре відома фешн-блогер Маргарита Мурадова, чий майстер-клас викликав значний інтерес серед учасників.

Захід був організований за підтримки проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу" ініціативи "EU4Business", який реалізується ЄБРР та спрямований на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських МСП шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу. Він також підтримує ОПБ в 15 областях України у створенні мережі центрів підтримки бізнесу в рамках ініціативи "EU4Business". Проект буде корисним для щонайменше 30 000 МСП та підприємців.

 

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся