"EU4Business" підтримує прагнення українських виробників прийняти участь у наймасштабнішій виставці "MODA-UK" у Великій Британії, заявки вже приймаються

Україна
"EU4Business" підтримує прагнення українських виробників прийняти участь у наймасштабнішій виставці "MODA-UK" у Великій Британії, заявки вже приймаються

Українські виробники одягу та взуття мають можливість отримати підтримку від ЄБРР в рамках ініціативи "EU4Business", що фінансується ЄС, для участі у грандіозній британській фешн-події "MODA UK", що проходитиме у Бірмінгемі 5-7 серпня.

Протягом наступних двох років (2018-2020) британо-українська компанія VimesVC LTD, на замовлення ЄБРР в рамках ініціативи "EU4Business", надаватиме інформаційну, організаційну, експертну та фінансову підтримку 5 обраним на конкурсній основі виробникам з України для участі в чотирьох виставках "MODA-UK" у Великій Британії.

Останній день реєстрації – 5 травня. До розгляду приймаються заявки від українських виробників у наступних категоріях: жіночий одяг, чоловічий одяг і взуття.

Проект покриває 70% вартості участі у виставці, у тому числі:

  • Консалтингові послуги з підготовки до участі у виставці, позиціонування на ринку, з пошуку та комунікації з потенційними партнерами та клієнтами.
  • Оренду виставкової площі та додаткове обладнання для стенду.
  • Дизайн, виготовлення та монтаж виставкового стенду.
  • Розробку та виготовлення рекламних матеріалів. Просування українського стенду за допомогою найбільш ефективних каналів комунікації з цільовою аудиторією.
  • Попередній пошук і контакт з потенційними партнерами, організацію зустрічей з потенційними партнерами на виставці і супровід під час переговорів.

 

Метою проекту є оцінка експортного потенціалу українських виробників, розробка та впровадження ефективних інструментів для просування українських компаній на зовнішні ринки, сприяння у виконанні експортних контрактів та просування українських товарів та послуг іноземним партнерам.

artners.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся