Новий онлайн-інструмент допомагає українським підприємцям долати бюрократичні перешкоди при відкритті нової компанії

Україна
Новий онлайн-інструмент допомагає українським підприємцям долати бюрократичні перешкоди при відкритті нової компанії

З метою спрощення процесу відкриття нової компанії новий онлайн-інструмент допомагає українським підприємцям в отриманні належних дозволів та оформленні необхідних документів.

Хоча багато хто з нас мріяв про заснування власної компанії, для багатьох це і досі залишається лише мрією. Багато потенційних підприємців не знають з чого почати, коли стикаються з проблемами розуміння процесуальних норм та положень, отримання належних дозволів та оформлення необхідних документів.

Новий онлайн-інструмент, який є ініціативою Офісу ефективного регулювання та "EU4Business", допомагає підприємцям розібратися у регуляторному процесі заснування нової компанії в Україні. На початку просто оберіть тип компанії, яку ви бажаєте відкрити, та дайте відповідь на декілька основних запитань (тип суб'єкту, податковий статус тощо). Потім інструмент створює контрольний перелік всіх необхідних документів із зазначенням часу, потрібного для завершення кожного етапу, місця отримання дозволу та іншого.

Послуга зараз працює у тестовому режимі, отже відгуки заохочуються. 

Підтримка FORBIZ

Офіс ефективного регулювання є незалежною групою експертів, завданням якого є підвищення ефективності регулювання як для підприємців, так і для громадськості. Він діє за підтримки проекту FORBIZ, який є спільною ініціативою Представництва Європейського Союзу в Україні та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Метою FORBIZ є підтримка малих та середніх підприємств (МСП) в Україні та поліпшення бізнес-клімату шляхом впровадження вдосконаленого правового регулювання, політики та інформування 

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся