You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору

4 червня 2019 року у Києві, Міжнародний Торговельний Центр (МТЦ) презентував Дорожню Карту розвитку ягідництва України, яка була розроблена в рамках Проекту «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business», що фінансується Європейським Союзом, як частина ініціативи EU4Business.

Ця презентація, що відбулася під час міжнародної виставки АГРО 2019, зібрала велику кількість зацікавлених ключових учасників ринку: представників ягідного бізнесу, міністерств, регіональних органів виконавчої влади, міжнародних проектів, посольства Нідерландів в Україні, профільних асоціацій (Асоціація «Ягідництво України», Асоціація «Укрсадпром», Асоціація «Укрсадвинпром»), Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», профільних ЗМІ (видавництво «АГП Медіа», онлайн-ресурс «Агропортал», журнал SEEDS, журнал «Зерно», журнал «Пропозиція»).

Слухачі заходу мали можливість отримати інформацію про сучасний стан галузі, її проблеми завдання та перспективи розвитку. Насамкінець, між представниками профільних органів державної влади та бізнесу розвинулася дискусія, щодо нагальних потреб і необхідної підтримки розвитку з боку держави.

Як результат, подальший процес реалізації Дорожньої Карти, передбачається до передачі на контроль та виконання профільним урядовим та державним установам України, організаціям підтримки бізнесу тощо. Це розширить можливості посилення експортного потенціалу українських представників ягідного сектору.

Останні новини
ua
18.03.2024
«Еразмус для молодих підприємців» (EYE) – це програма обміну ЄС, що допомагає розпочати власний бізнес! Ця ініціатива надає можливість підприємцям-початківцям пройти стажування, яке триватиме від одного до шести місяців, в успішних європейських компаніях.
ua
18.03.2024
Європейський Союз активно підтримує розвиток компаній, особливо якщо вони належать жінкам чи знаходяться в українських областях.
ua
28.02.2024
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся