You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору
25.10.2017
Офіс ефективного регулювання в Україні та "Ощадбанк" об'єдналися для підтримки реалізації бізнес-проектів в сфері МСП.
25.10.2017
"Жінки народжуються із підприємницькою жилкою на генетичному рівні - готовністю відповідати за своїх дітей та сім'ї. Сьогодні ми маємо надати учасникам натхнення, допомогти їм повірити в себе, в свої сили та можливості та знайти однодумців".
25.10.2017
Ринок розробки програмного забезпечення є єдиною стабільною експортною галуззю в Україні, яка показала зростання на 58% протягом 2013-2016 років.
25.10.2017
Фермери, які займаються тепличним вирощуванням, і ті, хто лише цікавиться цією галуззю, мали можливість отримати найновішу інформацію та налагодити корисні зв'язки на семінарі "Традиції та інновації в тепличному бізнесі" , який відбувся 20 жовтня у Хмельницькому.
20.10.2017
Європейський фонд для Південно-Східної Європи (EFSE) розширює співробітництво з "ПроКредит Банком" в Україні шляхом надання нового кредиту в українській гривні (грн.) в сумі, еквівалентній 10 млн доларів США, призначеного для фермерів та сільськогосподарських підприємств.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся