АНОНС: Навчальний візит до Мадриду для представників текстильного сектору

Вірменія Азербайджан Грузія Молдова Україна
АНОНС: Навчальний візит до Мадриду для представників текстильного сектору

Якщо ви представляєте малий та середній бізнес, що працює в текстильній галузі в одній із країн Східного партнерства ЄС, скористайтеся можливістю повчитися в міжнародних експертів, встановити зв’язки з іншими підприємцями та розширити свої бізнес-горизонти.

Про навчальний візит для текстильного сектору

У межах ініціативи представники МСБ з країн Східного партнерства вирушать до ЄС, щоб на п’ять днів зануритися в програму для покращення бізнес-можливостей та міжнародної співпраці.

Навчальний візит для текстильного сектору поєднується з міжнародною торговою виставкою. Учасники братимуть участь у виставці як експоненти, долучаться до B2B-зустрічей із представниками МСБ, що знаходяться на території ЄС, та відвідають місцеві підприємства. І найкраща новина: усе це безкоштовно!

Які переваги участі в ініціативі?

  1. Розширення бізнес-можливостей та цінних контактів для МСБ з країн Східного партнерства. Учасники мають шанс відкрити для себе безліч бізнес-можливостей та вийти на ширший ринок. Завдяки участі в цій ініціативі, МСБ може встановити цінні контакти, започаткувати співпрацю та розширити бізнес-горизонти на рівні ЄС.
  2. Прямий зворотній зв'язок від потенційних клієнтів. Представники МСБ отримають зворотній зв'язок щодо своєї роботи та продукції від потенційних клієнтів, присутніх на виставці. Така взаємодія дає цінні інсайти, дозволяє бізнесу вдосконалити свої пропозиції та відповідати вимогам ринку.  
  3. Здобуття нових навичок і знань. Спілкування з експертами галузі, потенційними клієнтами та знайомство з міжнародними стандартами допоможуть МСБ здобути нові навички та знання. Такий досвід підвищить їхню експертність, дозволить залишатися конкурентоспроможними й інноваційними на динамічному бізнес-ландшафті.

Деталі події: 

  • Хто: 30 представників МСБ з регіону Східного партнерства, що працюють у текстильній галузі
  • Де: MOMAD Fashion Fair. Мадрид, Іспанія
  • Коли: 12-16 вересня 2024 р.
  • Дедлайн подання заявки: 16 червня 2024 р.

Якщо ви зацікавлені в участі у цьому заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму нижче:

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся