Перемагаємо разом: антикризова платформа для підприємців Донеччини та Луганщини

Україна
Перемагаємо разом: антикризова платформа для підприємців Донеччини та Луганщини

Агенція регіонального розвитку Луганської області організовує серію вебінарів та онлайн-зустрічей для бізнесменів Донецької та Луганської областей, а також підприємниць і підприємців з усієї України.

Проєкт спрямований на допомогу компаніям у збереженні бізнесу, незважаючи на складну воєнну ситуацію. Консультаційний майданчик розроблено для представників мікро-, малих та середніх підприємств, органів місцевого самоврядування, громадських організацій і бізнес-асоціацій.

Учасники дізнаються, як ефективно керувати бізнесом під час війни, подати заявку на отримання гранту за державною програмою eRobot та багато іншого.

Сесії проходитимуть на Антикризовій платформі «Єднаємо бізнес Донеччини та Луганщини – перемагаємо разом!» із вересня до листопада 2022 року.

Заходи організовано Агенцією регіонального розвитку Луганської області за співпраці із Програмою розвитку ООН і фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся