ЄБРР та EU4Business пропонують онлайн-навчання для бізнесу

Україна
ЄБРР та EU4Business пропонують онлайн-навчання для бізнесу

З березня 2020 року підприємці можуть навчатися на онлайн-заходах Центрів інформаційної підтримки бізнесу та отримувати консультації від відомих експертів на онлайн-платформі Merezha.

Центри інформаційної підримки бізнесу вже переорієнтували в онлайн-формат 10 із 40 запланованих заходів:

  • Програма управлінської ефективності для медичних центрів;
  • Секторальна програма з управління бізнесом індустрії краси та здоров’я;
  • Тренінг «Практичні кроки створення ефективної системи НАССР на харчовому підприємстві»;
  • Тренінг «Digital стратегія бізнесу»;
  • Тренінг «Методи залучення та утримання персоналу в компанії»;
  • Тренінг «Практичне використання цифрових технологій для розвитку бізнесу»;
  • Тренінг «Бізнес-процеси: від формалізації до оптимізації»;
  • Тренінг «HR energy для МСБ: побудова ефективної системи управління людьми і комунікація»;
  • Тренінг «Доведення відповідності продукції вимогам ринку в умовах «промислового безвізу»;
  • Тренінг «Маркетинг та залучення клієнтів у готельно-ресторанному бізнесі».

Деталі та реєстрація: https://www.bisc.org.ua/events.

За спільним рішенням Євросоюзу, ЄБРР та ЦіПБ, всі тренінги проводитимуть безкоштовно до кінця карантину, окрім 12-денної секторальної програми для медичних центрів. ЇЇ вартість знижена з 22 000 до 5 000 грн, решту компенсує ЄС у межах ініціативи EU4Business.

Єдина проблема, з якою наразі стикаються ЦіПБ – перестороги підприємців, що навчатися онлайн – важко. Але і в цьому ЦіПБ вбачають наразі свою місію: пришвидшити діджиталізацію бізнесу в регіонах, де зазвичай технології впроваджуються повільніше.

До послуг підприємців і нова онлайн-платформа Merezha. Там можна знайти кейси, онлайн події, відповіді і консультації від провідних експертів із напрямків: маркетинг, експорт, сертифікація, ощадливе виробництво, фінанси, HR, систематизація бізнес-процесів, франчайзінг тощо. Наразі на платформі зареєстровано понад 100 бізнес-експертів та 700 компаній.

Щоб отримати консультацію від експерта на платформі Merezha, підприємцю треба обрати свою актуальну бізнес-потребу. Далі він обирає кілька експертів із тих, яких запропонує платформа. Зрозуміти досвід кожного можна з 2-секундних відео-презентацій та прикладах кейсів реалізуваних проектів. Після цього можна запланувати зустріч із обраним експертом.

На час карантину Merezha пропонує 1-3 години безкоштовних консультацій експертів для бізнесу.

5 травня відбудеться онлайн-марафон Merezha.Tomorrow для малого та середнього бізнесу. В межах марафону заплановані конференція для 500-700 представників МСБ та 15 антикризових воркшопів від експертів платформи. Конференція включатиме 4 потоки з таких напрямків: маркетинг та продажі, систематизація та автоматизація бізнес-процесів, стратегія та операційна ефективність, експорт. Участь в марафоні безкоштовна.

Слідкуйте за оновленнями та реєструйтеся: https://www.merezha.com.ua/

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся