EU4Business підтримує аналіз наслідків COVID-19 для туристичної галузі в Україні

Україна
EU4Business підтримує аналіз наслідків COVID-19 для туристичної галузі в Україні

ЄС та Європейський банк реконструкції та розвитку розробили рекомендації для туристичної галузі України, що зазнала негативних наслідків від пандемії COVID-19.

В аналізі, проведеному за підтримки ініціативи EU4Business, описані наслідки для галузі, в якій працює приблизно 1 млн. людей та яка складає приблизно 9% ВВП України.

Звіт під назвою «Пандемія COVID-19 та її наслідки у сфері туризму в Україні» представили онлайн фахівцям галузі, регуляторним органам, органам влади та зацікавленим сторонам. Звіт доповнює дорожню карту розвитку туристичної сфери, оприлюднену в Україні у листопаді 2019 року. Його мета - розкрити потенціал країни у галузі туризму.

У Звіті - огляд заходів від професійних асоціацій із пом'якшення наслідків COVID-19, які варто взяти до уваги державним органам. У Звіті також є кроки з відновлення туристичної галузі, зокрема, антикризовий план на 2020 рік, оновлена дорожня карта, інформаційна кампанія, пропозиції щодо вимог до капітальних вкладень та нових туристичних продуктів.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся