Тепличні інновації в центрі уваги на заході "EU4Business" в Хмельницькому

Україна
Тепличні інновації в центрі уваги на заході "EU4Business" в Хмельницькому

Фермери, які займаються тепличним вирощуванням, і ті, хто лише цікавиться цією галуззю, мали можливість отримати найновішу інформацію та налагодити корисні зв'язки на семінарі "Традиції та інновації в тепличному бізнесі" , який відбувся 20 жовтня у Хмельницькому.

Семінар був організований місцевим Центром підтримки бізнесу за участю Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи Європейського Союзу "EU4Business".

Понад шість годин п'ять доповідачів ділилися безцінними знаннями про останні інновації в тепличному бізнесі з близько п'ятдесятьма учасниками.

Були обговорені наступні питання:

  1. Сучасні Європейські тенденції в тепличній економіці.
  2. Ефективні технології плівкових теплиць.
  3. Гідропоніка для кожного. Вирощування рослин з використанням передових технологій. Багаторівневі стелажі - рішення як для приміських господарств, так і для дому.
  4. Як започаткувати та розвивати власний тепличний бізнес?
  5. Структури теплиць, можливості розвитку вітчизняного виробництва.
  6. Різноманітні асоціації як конкурентна перевага для дрібних фермерів у розвитку зовнішніх та внутрішніх ринків.

Центр підтримки бізнесу м. Хмельницький є частиною проекту "Мережа центрів підтримки бізнесу" за фінансової підтримки ЄС, спрямованого на підвищення конкурентоспроможності та рентабельності українських МСП шляхом надання консультацій та зміцнення потенціалу. Він також підтримує ОПБ в 15 областях України у створенні мережі центрів підтримки бізнесу в рамках ініціативи "EU4Business". Проект є корисним для щонайменше 30 000 МСП та підприємців.

 

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся