Візит міжнародних експертів МТЦ до українських виробників ягід

Україна
Візит міжнародних експертів МТЦ до українських виробників ягід

22-26 липня 2019 року, Міжнародний Торговельний Центр (МТЦ) спільно з Асоціацією «Ягідництво України», організовує тижневий візит міжнародних експертів, які спеціалізуються на післязбиральній обробці врожаю та розвитку бізнесу.

Експерти МТЦ планують відвідати дев'ять українських експортно-орієнтованих ягідних компаній (серед яких сім ферм і дві переробні компанії в Київській, Житомирській та Рівненській областях) з метою проведення польового аудиту бізнес-процесів для надання подальших консультацій.

За результатом візитів, у вересні 2019 буде підготовлений тренінг з післязбиральної обробки врожаю та розпочато консультації з індивідуальних програм розвитку бізнесу для обраних підприємств сектору. Тренінг буде проведений міжнародним експертом МТЦ.

Індивідуальні консультації з розвитку бізнесу будуть сфокусовані на експорті до країн ЄС та будуть підготовлені національними фахівцями, які пройдуть коучинг для тренерів від МТЦ, що дозволить їм ефективно передати методики аналізу на місцях. Національні консультанти, за

підтримки МТЦ, поділяться з підприємствами мікро, малого та середнього бізнесу найкращою практикою з питань розширення можливостей щодо міжнародної торгівлі.

Проект охоплює шість країн: Україна, Білорусь, Молдова, Вірменія, Азербайджан та Грузія, в яких здійснює технічну підтримку мікро, малого та середнього бізнесу з експортним фокусом, зокрема, на країни Європейського Союзу.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся