Заходи та тренінги для МСП в Україні: план на майбутнє, листопад

Україна
Заходи та тренінги для МСП в Україні: план на майбутнє, листопад

В листопаді в містах та населених пунктах України відбудеться низка заходів та тренінгів "EU4Business", орієнтованих на МСП та підприємців.

Серед них - бізнес-форуми та обговорення на засіданнях круглого столу різних питань: від фермерства до експортування та від регулювання до креативної економіки. Дізнайтеся про події поблизу вас та зареєструйтеся для участі.

Крім того, відбудеться декілька тренінгів для МСП та жінок-підприємців. Скористайтеся посиланнями нижче для отримання інформації про реєстрацію.

 

Бізнес-заходи

1-2/11 - Запоріжжя - Форум: "Посилення можливостей сільгоспвиробників малого та середнього сектору через розвиток плодоовочівництва та вирощування нових нішевих культур" (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Питання для обговорення: як надати нового імпульсу для розвитку малих та середніх сільських господарств, як підвищити конкурентоспроможність та розширити експорт, як покращити післязбиральну доробку та збільшити продажі сільськогосподарської продукції.

3/11 - Київ - Круглий стіл Офісу ефективного регулювання: "Саморегулювання в Україні: баланс інтересів бізнесу, держави, споживачів" - учасники мають зареєструватися онлайн (FORBIZ) Питання для обговорення: реформа саморегулювання в Україні, кому та навіщо потрібно саморегулювання, різниця між саморегулюванням та співрегулюванням, відсутність базового закону.

8/11 – Краматорськ – "Східний експортний форум 2017" – необхідна попередня реєстрація (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Форум спрямований на підвищення конкурентоспроможності місцевих МСП на зовнішніх ринках, зокрема на ринку ЄС, інформування підприємців про переваги та можливості Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою.

9/11 – Суми – Форум "Туристичний кластер Сумщини – перспективи створення та он-лайн просування" - останній день реєстрації 6 листопада (Центри підтримки бізнесу EU4Business). Мета форуму - узгодження спільного плану дій щодо формування туристичного кластеру в Сумській області для подальшого успішного просування товарів та послуг.

13/11 - Одеса - Круглий стіл: "Фермерський бум 2017" (Центри підтримки бізнесу EU4Business) На засіданні обговорюватимуться наступні питання: вартість та якість кормів та посівних матеріалів, труднощі з реалізацією продукції та малі прибутки, а також пошук ресурсів для підвищення конкурентоспроможності та розвитку.

13-14/11 – Кропивницький - Бізнес-семінар "Модель сталого розвитку для компаній в агросекторі" - останній день реєстрації 7 листопада (Центри підтримки бізнесу EU4Business). Семінар спрямований на посилення організаційного потенціалу підприємств аграрного сектору та надання учасникам інструментів, необхідних для забезпечення сталого розвитку їх бізнесу.

21/11 - Івано-Франківськ - Форум: "Бізнес тренди 2018" - необхідна попередня реєстрація (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Метою форуму є поширення передових практик від найкращих фахівців у сфері стратегічного менеджменту та просування бізнесу в мережі інтернет.

23-24/11 - Вінниця - Бізнес-форум: "VinExpo 2017" – останній день реєстрації - 16 листопада (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Метою форуму є розширення експортного потенціалу українських МСП, обговорення практичного досвіду та сприяння виходу українських підприємств на міжнародні ринки через обговорення найважливіших питань експортної діяльності та презентації програм підтримки МСП.

24-25/11 - Львів - Бізнес-захід: "Дні креативної економіки" (Центри підтримки бізнесу EU4Business) В рамках заходу будуть представлені передові практики з Європи, конкретні приклади, дискусії та майстер-класи від лідерів ринку у сфері промислового дизайну. Крім того, будуть представлені результати дослідження поточного стану ринку промислового дизайну в Україні.

 

Тренінги

2-3/11 – Суми – "Ключі до фінансового менеджменту", друга частина тренінгу для жінок-підприємців – реєстрація завершена (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Як підвищити прибутки своєї компанії, як визначати ризики, як розробити систему фінансового управління, як спілкуватися з банками?

6-7/11 - Краматорськ - "Від підприємця до підприємства. Корпоративне управління для малих та середніх підприємств", друга частина тренінгу для жінок-підприємців - реєстрація завершена (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Інтерактивний курс, оснований на міжнародних передових практиках з урахуванням місцевих особливостей та спеціально розроблений для жінок у бізнесі.

9-10/11 - Львів - "Від підприємця до підприємства. Корпоративне управління для малих та середніх підприємств", друга частина тренінгу для жінок-підприємців - реєстрація завершена (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Інтерактивний курс, оснований на міжнародних передових практиках з урахуванням місцевих особливостей та спеціально розроблений для жінок у бізнесі. 

14-16/11 – Львів - "Бізнес-діагностика для консалтингу" - тренінг ЄБРР для бізнес-консультантів - крайній термін реєстрації 3 листопада (Центри підтримки бізнесу EU4Business). Практичний триденний курс, який посилить аналітичні та консультативні навички учасників та допоможе їм досягти результатів, які дійсно відповідають потребам клієнтів.

27-28/11 – Івано-Франківськ - "Going Digital" - друга частина тренінгу для жінок-підприємців - реєстрація завершена (Центри підтримки бізнесу EU4Business). Інтерактивний курс, призначений для жінок -керівників або власників бізнесу, які хочуть перейти на новий рівень, розвиваючи свій бізнес в онлайн-середовищі та залучаючи клієнтів через Інтернет.

27-29/11 – Вінниця – "Підтримка експорту для МСП - Готові розпочати експортувати" – інформація про реєстрацію буде повідомлена згодом (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Тренінг охоплює такі питання, як основи експортної діяльності та підготовка до експорту, ЄС та міжнародна торгівля, плани розвитку експорту.

30/11-01/12 – Вінниця – "Лідерство в дії" перша частина тренінгу для жінок-підприємців – інформація про реєстрацію буде повідомлена згодом (Центри підтримки бізнесу EU4Business) Тренінг призначений для жінок у бізнесі, які займають керівні посади, і має на меті навчити учасників лідерству та ефективному управлінню підприємством та персоналом.

 

Крім того, наступні заходи будуть організовані проектом FORBIZ в листопаді:

14/11 - Київ - Круглий стіл "Європейська якість українського цементу: фактори ризику"

23/11 - Львів - Круглий стіл "ІТ Future Talks. Lviv"

30/11 - Луцьк - Круглий стіл "Ринок органічної продукції"

Детальна інформація про ці події з'явиться ближче до дати події тут.

 

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся