"EU4Business" презентує Карту можливостей для малого та середнього бізнесу в Україні

Україна
"EU4Business" презентує Карту можливостей для малого та середнього бізнесу в Україні

Ініціатива Європейського Союзу "EU4Business" розробила Карту можливостей для українського бізнесу. Це систематизована і повна збірка всіх можливих інструментів допомоги українським малим та середнім підприємствам від програм ЄС: "EU4Business", COSME та Горизонт 2020. За її допомогою легко дізнатися, як вийти на міжнародні ринки, де знайти фінансові ресурси та як розвинути навички ведення бізнесу і покращити діловий клімат в Україні. 



Карта складається з шести основних розділів:

  • Проекти – можливості від "EU4Business", COSME, Горизонт 2020.
  • Фінанси – доступ до фінансування інновацій від програми Горизонт 2020 та кредитних програм "EU4Business".
  • Знання – правила ведення бізнесу в ЄС, тренінги, стажування, обмін досвідом, безкоштовні консультації.
  • Ринки – пошук партнерів та інвесторів для виходу на нові ринки.
  • Регулювання бізнесу – детальна інформація щодо реєстрації і перевірок бізнесу.
  • Історії успіху – кейси українських підприємців, які вже вийшли на європейський ринок.

"Карту можливостей для МСБ" створено в межах інформаційної кампанії "Прямуємо разом" з нагоди Європейського тижня підприємництва в Україні, що є частиною загальноєвропейської кампанії з розвитку малого та середнього бізнесу, сприяння підприємництву та інформування про підтримку ЄС для розвитку приватного сектору.

"EU4Business" – це ініціатива ЄС, яка надає підтримку приватному сектору в країнах Східного партнерства, зокрема й в Україні. Її мета – поліпшити діловий клімат, розширити надання професійних консультацій та доступ до фінансування малому та середньому бізнесу задля економічного зростання та створення робочих місць

"Прямуємо разом" (англ. Moving Forward Together) − комунікаційна кампанія Представництва ЄС в Україні. Її мета − підвищити обізнаність українців про результати та переваги співпраці України та ЄС.

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся