МСП у сфері сільського господарства отримують підтримку внаслідок встановлення партнерських відносин між фондом EFSE та "КРЕДИТВЕСТ БАНКОМ", Україна

Україна
МСП у сфері сільського господарства отримують підтримку внаслідок встановлення партнерських відносин між фондом EFSE та "КРЕДИТВЕСТ БАНКОМ", Україна

Європейський фонд для Південно-Східної Європи (EFSE) запровадив план фінансування, який передбачає надання "КРЕДИТВЕСТ БАНКУ", Україна, 6 млн євро, включаючи 3 млн євро в національній валюті, що дозволить банку розширити фінансування малих та середніх підприємств (МСП), приділяючи особливу увагу сільськогосподарським підприємствам.

Розпочавши свою діяльність як корпоративний банк, "КРЕДИТВЕСТ БАНК" зараз інвестує до сектору МСП з метою розширення своєї діяльності та поліпшення доступу до фінансування для місцевих підприємств, пропонуючи спеціально розробленні фінансові рішення. Банк вже продемонстрував свої зобов'язання щодо сприяння розвитку підприємництва та економіки в країні – прагнення, яке відповідає власній місії EFSE, що полягає в підтримці сталого економічного зростання в регіоні.

Голова правління EFSE Крістоф Тіскенс зазначив: "Ми раді, що маємо можливість працювати з "КРЕДИТВЕСТ БАНКОМ" та розробляти кредитні рішення, які відповідають потребам та бізнес-можливостям наших клієнтів. Це нове партнерство є черговим етапом зобов'язання EFSE інвестувати до економічного розвитку та процвітання України".

"Налагодження партнерських відносин з EFSE є важливим кроком для нашого банку в дотриманні стратегії розвитку в Україні, що значною мірою ґрунтується на обслуговуванні малого та середнього бізнесу. Ми впевнені, що за фінансової підтримки EFSE ми зможемо краще задовольнити індивідуальні потреби МСП та сільськогосподарських підприємств, сприяючи розвитку їхньої продуктивності, конкурентоспроможності та життєздатності", - прокоментував тимчасовий виконувач обов'язків голови правління "КРЕДИТВЕСТ БАНКУ" Ігор Тихонов.

Європейський фонд для Південно-Східної Європи (EFSE) був створений Німецьким банком розвитку KfW за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ) та Європейської комісії в рамках ініціативи EU4Business.

EFSE зосереджується на допомозі місцевому фінансовому сектору у зміцненні його здатності забезпечувати необхідне стійке фінансування. Фінансування, яке надає EFSE в якості допомоги, перш за все, мікро- та малим підприємствам (ММП), а також приватним господарствам у вигляді кредитів на облаштування житла, направляється до цих клієнтів-позичальників через місцеві партнерські кредитні установи.

 

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся