You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Вгору
16.11.2023
15 листопада Рада директорів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) рекомендувала керівникам банку затвердити збільшення сплаченого капіталу на 4 мільярди євро. Це дозволить Банку забезпечувати стійкі інвестиції в Україну зараз і в майбутньому.
30.10.2023
Ці заходи – не просто дискусії, це надихаючі подорожі для мікро-, малих та середніх підприємниць з України. Наша мета – навчити бізнес-жінок самостійно вивчати ринок Європейського Союзу та відкривати двері до наявних експортних можливостей.
23.10.2023
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Американська корпорація фінансування міжнародного розвитку (АКФМР) і Міжнародна фінансова корпорація (МФК) надають пакет фінансування в розмірі 480 млн доларів США українській сільськогосподарській групі компаній «МХП».
23.10.2023
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) інвестував 3 млрд євро в економіку України впродовж 2022-2023 років, щоб обмежити негативний вплив російського повномасштабного вторгнення.
13.09.2023
Програма #EU4Business запрошує малих і середніх підприємців приєднатися до онлайн круглого столу «Доступ до фінансів для МСБ під час воєнного стану – добрі практики та нові можливості».

Файли Cookie
Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити ваш користувацький досвід і оптимізувати контент на сайті. Дізнайтеся більше
Я відмовляюся
Я погоджуюся